Svinefilet med bønner og baba ganoush
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bag auberginerne i ovnen, efter at de er prikket med en gaffel, i ca. 30 min. ved 220°. Afkøl dem og flæk dem. Lad vandet dryppe af, og skrab kødet ud af auberginerne.
Kom det i en blender sammen med resten af ingredienserne til baba ganoushen, og purer til en ensartet masse, der stilles koldt. Rul svinefileten i hakkede krydderurter, salt og peber og olie. Sæt stegen i ovnen ved 220° og steg den i ca. 20 min., skru ned og steg videre i 20 min. ved 180°, til det er rosa indeni. Et stegetermometer skal vise 58°, når stegen tages ud af ovnen, hvorefter det vil stige yderligere til 65°. Mens stegen er i ovnen, snittes bønnerne og blancheres i kogende vand med salt i 3 min. Smelt smørret i en pande, og sauter mandlerne heri, til de begynder at tage farve. Kom så bønner og hvidløg ved, og lad det småstege, til det dufter lifligt af hvidløg. |
|
Opskriften er vist 15214 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne