Bison steg med rødvin
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : Red : |
|
|
Kød og tilbehør:
Kødet brunes på alle sider, tilsæt vandet. Steg kødet i en gryde under låg. Anvendt et stege-termometer. Stegen er færdig, når temperaturen viser 58 grader i midten af kødet. Tildæk stegen på et fad og lad den hvile i 10-15 minutter. Inden stegningen begynder skrælles kartoflerne og skæres i store stykker. Svampe og perleløg renses. Når stegning af kødet er i gang brunes det hele godt på en pande. Læg herefter de brunede kartofler, perleløg og svampe ned til kødet i gryden og steg dem med i ca. 20 minutter. Sauce: Kog rødvinen op med tomatpuré og peberkorn. Tilsæt stegesky fra gryden og lad det koge godt igennem. Jævn eventuelt med Maizena. Smag til med salt, peber og måske lidt sukker. Anret kødet i skiver med garnituren. |
|
Opskriften er vist 27710 gange,
og udskrevet 591 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-02-05 09:27:29 Opskriften lyder lækker, MEN hvor ville det være rart med en ca. stegetid. Taler vi om 1-1½-2 timer? Især når kartofler etc skal stege med i 20 min.! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne