Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres ud i tynde skiver og marineres i lidt af marinaden, som tilberedes af lime blended med olivenolie, basilikum, hvidløg, salt og peber.
Artiskoksalat: Artiskokkerne befries for stokken og koges møre i rigeligt saltet vand tilsat citron - ca. 45 minutter. Artiskokkerne afkøles og bladene plukkes af og gemmes til anretningen. Hjertet tages ud og skæres i små tern, der vendes med skyllet rucola og resten af marinaden. Anretning: Bisoncarpaccio, artiskoksalat og artiskokblade anrettes på tallerken. Bruschetta: De flåede tomater kommes i en gryde sammen med hakket hvidløg og hakket løg og stuves i 6-8 minutter, hvorefter kompotten smages til med salt og peber. Den hakkede basilikum vendes i og kompotten lægges på flûtes-skiverne. Ovenpå lægges tynde skiver mozzarella og brødene gratineres i ovnen ved 180 grader i 10 minutter og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 12768 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne