Rullesteg af kylling (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Højtid: Påske Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Køb en stor kylling og skær brystfileterne af uden at skære dem fra
hinanden. (Brug resten af kyllingen til suppe).
Krydr kødsiden af kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og salvie og
læg appelsinskiver i mellem. Kom kyllingen brystet i pose til næste dag.
Giv sveskerne et opkog i ½ dl vand, dryp dem af i en sigte og skær dem stykker. Erstat appelsinstykkerne med svesker og snør brystet sammen til en rulle. Steg det 30 min. ved 220 grader, eller til saften er klar, når man stikker i det med en kødnål. Giv det evt. et par minutter under grillen, hvis skindet ikke har taget farve. Lad det hvile 10 min. før det skæres ud. |
|
Opskriften er vist 21852 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne