Bison spyd Med soya-ingefær-marinade
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : Red : |
|
|
Soya-ingefær-marinade:
Marinaden tilberedes af soya, revet ingefær, sesamfrø og hvidløg, som koges op i en gryde og jævnes med maizenaen til en tyk, cremet konsistens. Når marinaden er kølet lidt af, vendes hakket koriander i. Bisonspyd: Bisonkødet skæres i små stykker og kommes på spyd skiftevis med løg og tomater. Spyddene pensles med lidt af marinaden og grilles på en grillpande i lidt olie eller under grillen i ovnen. Spicy gulerødder: Gulerødderne skrælles og skæres i lange tynde strimler. Bring en gryde med salt og vand i kog og blancher gulerødderne i ét minut. Vend de varme gulerødder i en dressing af flormelis rørt ud i limesaft og olie. Hvidløg og chili uden kerner hakkes fint og vendes i resten af dressingen, der smages til med cayennepeber og salt. Stegte kartofler: Bagekartoflerne skæres i stænger og råsteges i olie til de er gyldne, drysses med frisk timian og salt og bages møre i ovnen i 15 minutter ved 220 grader. Timianstilkene gemmes. Hvidløgsmayonnaise: Mayonnaise og cremefraiche røres sammen med knust hvidløg, knust kapers og dijonsennep. Smages til med citronsaft, salt og peber. Strimler af gulerod og kartoffel steges sprøde i olie. Servering: Spyddene bindes sammen for oven med timianstilke, så de kommer til at minde om en tipi. De anrettes på tallerken, pyntes med de sprødstegte grøntsager og serveres med de stegte kartofler, de spicy gulerødder, hvidløgsmayonnaisen og soya-ingefær-marinaden Òon the sideÓ. |
|
Opskriften er vist 21259 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne