Bisonsteg i blaff bouillon
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : |
|
|
Sæt vand og soja til bouillonen over i en gryde. Skær urterne i mindre stykker og læg dem i gryden sammen med krydderierne og de hele chili. Det hele koger ved svag varme i 30 min., hvorefter bouillonen sigtes over en gryde.
Grøntsagerne til garnituren skrælles og skæres i lange, store stykker. Herefter vendes de i olivenolien og krydres med salt, peber og rosmarin. Pak grøntsagerne ind i et stykke stegefilm og steg dem i ovnen i ca. 30 min. ved 190 grader C. Bison kødet skæres i to stykker af ca. 350 g og brunes på panden i lidt olie. Herefter lægges kødet i en bradepande og steges i ovnen i 8-10 min. ved 190 grader C. Tag kødet ud og lad det hvile i mindst 10 min. Når garnituren er stegt færdig, varmes Blaff bouillonen med de skårne forårsløg og monteres med smør. De to stykker Bison kød skæres i skiver og anrettes på et dybt fad, hvorefter den varme bouillon kommes over. Til sidst pyntes kødet med forårsløg og eventuelt chili. De ovnbagte grøntsager anrettes på et mindre fad og serveres sammen med kødet. |
|
Opskriften er vist 14485 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer IK - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne