Bison carpaccio

Bison carpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Bison filet (gerne Ribeye- eller tykstegsfilet, eventuelt inderlår)
100 g.sorte oliven
100 g.kapers
1 lille stykke parmesan ost
1 dl.olivenolie
1 citron
 Salt
 peber
 Lidt frisk basilikum
 Flûtes
 
Opskrift:
Afpuds Bison fileten og skær den i tynde skiver. Skiverne kan eventuelt bankes endnu fladere mellem to stykker plastic. Kødskiverne anrettes på fire kolde tallerkener og krydres med salt og peber. Riv skallen af citronen i tynde skræller. Lun olivenolien ganske let i en gryde, sammen med den tynde citronskal. Tag gryden af ilden og smag til med salt, peber og citronsaft. Afkøl olivenolien og smør den ud over kødet. Sorte oliven og kapers fordeles ud over anretningen. Drys med revet parmesan og frisk basilikum. Serveres straks, mens kødet endnu er rødt. (Går der for lang tid, vil citronsaften give kødet en grålig farve). Giv ekstra oliven og flûtes til.

Tips:

Bison carpaccio er tynde skiver af Bison filet med olivenolie





karakterer:
Opskriften er vist 15168 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu