Bison carpaccio
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Kilde : Dansk Bison Forening Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds Bison fileten og skær den i tynde skiver. Skiverne kan eventuelt bankes endnu fladere mellem to stykker plastic.
Kødskiverne anrettes på fire kolde tallerkener og krydres med salt og peber.
Riv skallen af citronen i tynde skræller. Lun olivenolien ganske let i en gryde, sammen med den tynde citronskal.
Tag gryden af ilden og smag til med salt, peber og citronsaft.
Afkøl olivenolien og smør den ud over kødet.
Sorte oliven og kapers fordeles ud over anretningen.
Drys med revet parmesan og frisk basilikum.
Serveres straks, mens kødet endnu er rødt. (Går der for lang tid, vil citronsaften give kødet en grålig farve). Giv ekstra oliven og flûtes til.
Tips: Bison carpaccio er tynde skiver af Bison filet med olivenolie |
|
Opskriften er vist 15238 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne