Sprængt kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunvinge Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunstykkerne drysses med salt, kommes i en dybfrostpose, og lægges i køleskabet et døgn. Herefter lægges de letsaltede kalkunstykker i en stor gryde med kogende vand. Kødet koges mørt under svag varme. Når stykkerne er ved at være kolde tages skindet af. Læg stykkerne på et fad med citronbåde, agurk og sorte oliven.være kolde.
Serveres koldt med grøn sauce og flutes. |
|
Opskriften er vist 15552 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne