Oksepandekage (Kødpandekage)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tzatziki:
Kvarken sættes til at dræne i kaffefilter eller viskestykke i en si min. 3 timer. Agurken rives og blandes med den drænede kvark, salt og peber og presset hvidløg. Purløg, basilikum og sorte oliven hakkes. Halvdelen røres i oksekødet sammen med salt og peber, mens den anden halvdel gemmes til pastaen. Oksekødet formes til en ca. 2-3 cm tyk pandekage, der bages i tærteform i ovnen ca. 20 minutter ved 190 grader C. alm. ovn. Pandekagen tages ud og det overskydende væske hældes fra (væk!) et par gange undervejs. Svampene skylles, skæres i mindre stykker og ristes på en tør pande. Pastaen koges, sies og blandes med svampene og resten af krydderurte-oliven-blandingen, gerne på pande, hvis den er stor og rummelig. |
|
Opskriften er vist 73463 gange,
og udskrevet 1748 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer mathias - 2008-05-19 20:36:21 jeg puttede også bacon i farsen. det blev lidt salt, men det blev fandme lækkert. Sarah - 2007-08-19 18:32:56 Det smagte dejligt! Jeg lavede så tsatikien med græsk youghurt i stedet.. MUMS!Nem og forholdvis billig mad. nina - 2007-02-12 22:11:38 peberfrugt er også god i farsen Morten - 2007-01-19 15:10:52 Husk godt med groft salt over kødet, og inden det sættes i ovnen, så drys da lige noget oregano over. Morten - 2007-01-19 15:08:56 Tak for ideen. Brugte porrer, hvidløg, persille, rød peber og champignon i kødet, og det var himmelsk. Har kræsne børn, men de spiste godt. Bland løg, hvidløg, porrer og rød peber sammen med pastaen når det er færdigt. Det er lækkert. Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg var i tvivl om hvor løget skulle bruges, men jeg besluttede at komme det i farsen. Der manglede også lidt mængder på ingredienserne, så her er hvad jeg brugte, 100 g. oliven, 500 g. champignon, 375 g. frisk pasta og ½ l. kvark |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne