Haveregrødsboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vand havregryn og salt koges i ca. 2 min. til havregrød.
Grøden afkøles.
Mælken lunes og gæren udrøres heri.
Havregrød, olie, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes.
Hold lidt af hvedemelet tilbage.
Dejen tildækkes med et viskestykke og forhæver i ca. 30 min.
Dejen æltes godt igennem og deles i 32 portioner, som formes til boller. Bollerne lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver tildækket i ca. 30 min. Bollerne pensles med mælk og bages i en forvarmet i ca. 15 min. ved 200o på næstnederste ovnrille. |
|
Opskriften er vist 14184 gange,
og udskrevet 483 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anni - 2008-10-14 11:17:39 tak for en god opskrift,bollerne er et hit både i min familie og blandt mine dagplejebørn :) Dagplejeren - 2008-03-07 15:26:41 -temmelig stor portion, 32 stk... lige rigeligt af en gang. Kommer nok til at dele portionen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne