Koteletter i flødesovs

Koteletter i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter i flødesovs, billede 4 Koteletter i flødesovs, billede 1 Koteletter i flødesovs, billede 2 Koteletter i flødesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 koteletter
25 g.plantemargarine
2.5 dl.piskefløde
0.5 dl.tomatpure
1 lille pose frosne fine ærter
 salt
 peber
 paprika
 kulør
 
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarinen på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.

Kog panden af med piskefløde og tilsæt tomatpure. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt.

Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne.

Læg låg på eller stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 minutter til koteletterne er møre.





karakterer:
Opskriften er vist 75915 gange,
og udskrevet 1786 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 18:21:11
Super lækkert.. Bruger dog ikke ærter :)

  -   2010-07-10 20:03:00
Rigtig god og nem ret. Jeg brugte ketchup ved fløden, børnene elskede det.

  -   2007-04-22 12:43:03
mums lyder lækkert må prøves

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte 300 g. ærter, og det passede fint, retten er også god med ris som tilbehør.

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv at brune nogle skivede champignoner i stegeskyen og læg dem ved kødet inden du koger panden af med piskefløde

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig dejlig og nem ret. Kræver ikke ret meget tid

  -   2005-01-01 01:01:01
Super gode og fint til gæster