Koteletter i flødesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarinen på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.
Kog panden af med piskefløde og tilsæt tomatpure. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt. Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne. Læg låg på eller stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 minutter til koteletterne er møre. |
|
Opskriften er vist 76008 gange,
og udskrevet 1788 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Sidsel - 2011-11-01 18:21:11 Super lækkert.. Bruger dog ikke ærter :) mig - 2010-07-10 20:03:00 Rigtig god og nem ret. Jeg brugte ketchup ved fløden, børnene elskede det. Anna-sofie - 2007-04-22 12:43:03 mums lyder lækkert må prøves Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte 300 g. ærter, og det passede fint, retten er også god med ris som tilbehør. Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at brune nogle skivede champignoner i stegeskyen og læg dem ved kødet inden du koger panden af med piskefløde Epstein (Brian Boesen) - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig dejlig og nem ret. Kræver ikke ret meget tid mette - 2005-01-01 01:01:01 Super gode og fint til gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne