Farseret Gåsehals

Farseret Gåsehals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gås - Diverse gås

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : joeson

Indsendt :     

Ingredienser:
 Skindet fra 1 gåsehals
 Hakket svinekød eller gåsekød(bedst)
2 gåselever
100 g.svampe
 timian eller basilikum
 salt
 peber
1 lille løg
 
Opskrift:
Hak kød og lever. Bland det med krydderier og svampe og evt. lidt fedt fra gåsen. Stop farsen i gåsehalsen, men ikke for hårdt, så sprænges den under stegningen. Luk for enderne og kog så halsen for svag varme i ca. 30 min.

Tips:

Serveres varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 13888 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu