Farseret Gåsehals
Hovedingrediens : Gås - Diverse gås Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : joeson Indsendt : |
|
|
Hak kød og lever. Bland det med krydderier og svampe og evt. lidt fedt fra gåsen.
Stop farsen i gåsehalsen, men ikke for hårdt, så sprænges den under stegningen.
Luk for enderne og kog så halsen for svag varme i ca. 30 min.
Tips: Serveres varm eller kold. |
|
Opskriften er vist 13887 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne