Kernemælkskoldskål

Kernemælkskoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kernemælkskoldskål, billede 4 Kernemælkskoldskål, billede 1 Kernemælkskoldskål, billede 2 Kernemælkskoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.

Vask citronen og skræl den meget tyndt. Bland citronskræl og iskold kærnemælk med de piskede æg. Rør godt rundt, og smag til med citronsaft.

Sæt koldskålen koldt indtil servering.

Tips:

Koldskål kan krydres med kardemomme, vanillesukker, eller appelsin i stedet for citron





karakterer:
Opskriften er vist 165445 gange,
og udskrevet 1741 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (75 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3014 (717 kcal)
KJ pr. Pers. 753 (179 kcal)
Vægt ialt 1198 gram
Vægt pr. Pers. 299 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 251 KJ (59 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-12 10:49:15
Inden servering kan man komme lidt vannilie is i....Så bliver den ekstra god og tyk :o)

  -   2011-08-10 23:44:31
Fantastisk god, bedere end den man køber!

  -   2011-06-17 19:06:21
den er mage god

  -   2011-06-15 16:37:25
Man kan os godt komme A 38 i :D

  -   2010-04-27 20:28:56
hvor lang tid tager det og lave?

  -   2008-07-01 00:22:39
Jeg bor i USA, og jeg har savnet Koldskaal, har som regel bare brugt the faerdiglavede, men det er jo Dansk, saa jeg maatte selv lave det, og det smager bare dejligt. God opskrift, kan ogsaa bruge blendede/skiver af jordbaer, det er dejlig friskt.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har prøvet med rosiner.. det er ikk nogen dårlig ide´

  -   2005-01-01 01:01:01
fabelagtig opskrift

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv at komme rosiner i, det smager godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
har dog smagt bedre.

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en rigtig god opskrift