Kernemælkskoldskål
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.
Vask citronen og skræl den meget tyndt. Bland citronskræl og iskold kærnemælk med de piskede æg. Rør godt rundt, og smag til med citronsaft. Sæt koldskålen koldt indtil servering. Tips: Koldskål kan krydres med kardemomme, vanillesukker, eller appelsin i stedet for citron |
|
Opskriften er vist 165387 gange,
og udskrevet 1741 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Marjun - 2012-07-12 10:49:15 Inden servering kan man komme lidt vannilie is i....Så bliver den ekstra god og tyk :o) anonym - 2011-08-10 23:44:31 Fantastisk god, bedere end den man køber! natacha - 2011-06-17 19:06:21 den er mage god Martin - 2011-06-15 16:37:25 Man kan os godt komme A 38 i :D anonym - 2010-04-27 20:28:56 hvor lang tid tager det og lave? Tania - 2008-07-01 00:22:39 Jeg bor i USA, og jeg har savnet Koldskaal, har som regel bare brugt the faerdiglavede, men det er jo Dansk, saa jeg maatte selv lave det, og det smager bare dejligt. God opskrift, kan ogsaa bruge blendede/skiver af jordbaer, det er dejlig friskt. -.-.---. - 2005-01-01 01:01:01 jeg har prøvet med rosiner.. det er ikk nogen dårlig ide´ anne mette - 2005-01-01 01:01:01 fabelagtig opskrift --- - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at komme rosiner i, det smager godt. jronsholt - 2005-01-01 01:01:01 har dog smagt bedre. henrik - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne