Hyldeblomstgele
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : |
|
|
Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt. Skær skallen in tynde strimler.
Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad det koge i 10 minutter. Tag kasserollen af varmen. Skum gelen, og lad den stå i 15 minutter. Hæld gelen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt. |
|
Opskriften er vist 31926 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-07-05 08:12:15 Vil bestemt mene at det er hyldeblomstsaft med sukker der skal bruges her, også selvom det virker som meget sukker, men saften er jo rimelig afstemt med citronsaft og citronsyre. elly - 2005-01-01 01:01:01 Er det hyldeblomstsaft med sukker m.m. der skal anvendes til denne opskrift ?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er syltesukker er det sukker med geleringsmiddel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne