Sigøjnerkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær baconen i 1/2 cm tykke skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Kom fedtstoffet i klatter i en bradepande og fordel kartoffelskiverne herover. Kom løgringene over og dæk med baconskiver. Sæt det i ovnen ved 200-225 grader i ca. 1 time.
Server retten direkte fra bradepanden. Tips: Opskriften er en både nem, billig og lækker gæstemad. Kan serveres med grøn salat til. Men foretrækker selv en god tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 15116 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne