Zigeuner andesteg (Stegeso)
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Gnid den rensede and ind- og udvendig med salt og paprika.
Kom et stort bundt persille i anden.
Sæt vinger og lår fast med kødpinde og læg anden i den gennemfugtede stegeso.
Skær stilk og et stykke af de grønne pebere, så de kan renses for frø og frøstol.
Kom i stedet for 1 tomat i hver peber og sæt stilken på igen.
Hold dem evt. fast med en kødpind.
Stil peberne i hvert sit hjørne af gryden.
Steg anden ved 250 grader i ca. 1 ¾ til 2 timer alt efter andens størrelse Hæld skyen fra, tag peberne op og efterbrun anden nogle minutter i gryden uden låg ved grill eller stærk varme, så den bliver knasende sprød. Den er blevet køn brun under selve stegningen. Skum fedtet af skyen og jævn den ganske lidt. Den må ikke virke som almindelig dansk brun sauce, men den kan godt farves lidt med kulør. Til denne krydrede and passer det godt med løse ris, helst kogt med safran, så de er knaldgule og smager mere spændende end den almindelige løse ris. |
|
Opskriften er vist 14849 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer vera - 2006-12-16 13:53:29 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne