Italienskkrydrede lammefrikadeller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Højtid: Påske Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør det hakkede lammekød sammen med de øvrige ingredienser som til almindelig frikadellefars. Sørg for at konsistensen af farsen kan holdes, når frikadellerne kommes på en pande. Brug evt. en ske til at forme dellerne. Dup skeen i fedtstof mellem hver frikadelle.
Steges på panden i 4-5 minutter på hver side ved middelvarme. Lun kartoffelsalat: Kog kartoflerne møre med skræl på. Skær de andre grønsager ud og pisk dressingen sammen. Vend de lune kartofler i dressingen, og lad dem trække lidt. Bland de øvrige ting i salaten. Serveres med kartofler, kartoffelsalat, eller tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 67601 gange,
og udskrevet 2845 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne