Italienskkrydrede lammefrikadeller

Italienskkrydrede lammefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italienskkrydrede lammefrikadeller, billede 4 Italienskkrydrede lammefrikadeller, billede 1 Italienskkrydrede lammefrikadeller, billede 2 Italienskkrydrede lammefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Salt
 Peber
1 revet løg
2 fedhakket hvidløg
1 dl.hvedemel
2 æg
1 dl.mælk
8-10 hakkede oliven
500 g.hakket lammekød
1 dl.grofthakket fetaost
 
 Lun kartoffelsalat:
6-800 g.små kartofler
2 smårødløg finthakkede
1 lilleagurk i små terninger
1 bdt.hakket dild
 citron-timian
 
 Dressing:
1-2 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.citronsaft
2 spsk.olivenolie
 salt
 kværnet peber
 
Opskrift:
Rør det hakkede lammekød sammen med de øvrige ingredienser som til almindelig frikadellefars. Sørg for at konsistensen af farsen kan holdes, når frikadellerne kommes på en pande. Brug evt. en ske til at forme dellerne. Dup skeen i fedtstof mellem hver frikadelle.

Steges på panden i 4-5 minutter på hver side ved middelvarme.

Lun kartoffelsalat:
Kog kartoflerne møre med skræl på. Skær de andre grønsager ud og pisk dressingen sammen. Vend de lune kartofler i dressingen, og lad dem trække lidt. Bland de øvrige ting i salaten.


Serveres med kartofler, kartoffelsalat, eller tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 67558 gange,
og udskrevet 2845 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu