Ekstra kraftig suppe i trykkoger
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Hakket kød, hønsekød eller skinke kommes i gryden sammen med grønsager og 4 kopper vand.
Luk gryden og kog ca 10 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Smag suppen til med salt, tilsæt æggeblommen og drys med persille.
|
|
Opskriften er vist 25520 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne