Sildesalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Skær sildefileterne i små stykker og skær de syltede agurkerne i skiver. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Skyl æblet, del det i fire, skær det i skiver på tværs og dryp med citronsaften.
Rør syrnet fløde sammen med yoghurt, peberrod, eddike og olie. Krydr let med salt og peber. Bland alle ingredienserne med saucen og lad det trække 1-24 timer. Skyl urterne, hak dem og drys dem over. Smager godt sammen med: brød og pillekartofler |
|
Opskriften er vist 25352 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2005-01-01 01:01:01 jeg undlod peberrod.. det blev rigtig godt og ikke så stærkt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne