Grundregler for kompot og mos i trykkoger
Indsendt : Red : |
|
|
I al almindelighed gælder det, at frisk frugt skal vaskes hurtigt og ikke ligge i vand for længe.
Tørret frugt vaskes og ligger i blød i koldt vand.
Iblødsætningsvandet anvendes.
Vandholdige frugter sættes over med lidt mindre vand, end angivet i brugsanvisningen, da der ikke fordamper nogen væde fra trykkogeren.
Krydderier, såsom vaniljestænger og citronskaller fjernes før anretningen af kompotten.
|
|
Opskriften er vist 16173 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne