Rosenkål med kartofler i trykkoger
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : |
|
|
Den rensede rosenkål vendes i smør i den åbne gryde sammen med det revne løg, lidt salt og sukker og spædes herefter med vand.
Trefoden sættes i gryden og kartoffelskiverne lægges lagvis i hulindsatsen og drysses med salt.
Luk gryden og kog 4-6 minutter alt efter rosenkålens størrelse.
Gryden afkøles og lukkes op.
|
|
Opskriften er vist 13263 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne