Farverig grønsagsplatte i trykkoger
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Alle grønsager gøres i stand og skæres i passende stykker.
Blomkålen deles i større buketter.
1½ kop vand hældes i gryden, hulindsatsen stilles på bunden og grønsagerne lægges lagvis heri.
Luk gryden og kog 5-6 minutter.
Afkøl gryden.
Luk den op og anret grønsagerne på et stort fad.
Salt dem let, drys med hakket persille og hæld smeltet smør over.
Serveres bla. til wiener schnitzel.
|
|
Opskriften er vist 11361 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne