Grundregler for grønsager i trykkoger
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
De rensede grønsager lægges i hulindsatsen.
På bunden af gryden hældes 1-2 kopper vand.
Luk gryden og lad grønsagerne mørne i den opståede damp.
Eller svits grønsagerne i smør i den åbne gryde, spæd med 1-2 kopper væde og først herefter lukkes gryden. Kartofler kan koges med, hvis de anbringes i hulindsatsen på trefoden. Ved uskrællede kartofler afkøles gryden ikke med koldt vand, men stilles til side, til den ikke mere er under tryk, det gør kartoflerne mindre tilbøjelig til at koge ud. Grønsagsvandet bør man altid anvende til saucen eller suppe. Dypfrostgrønsager: Bør ikke tøes op før kogningen. Kogetiden svare ca. til kogetiden for friske grønsager. |
|
Opskriften er vist 22597 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne