Kogte lakseskiver i trykkoger
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Skyl laksen med koldt vand, dup den tør med køkkenrulle og dryp den med saften af ½ citron.
1 liter vand med salt, laurbærblad, peberkorn og saften fra den anden halve citron bringes i kog i trykkogeren.
Lakseskiver lægges i og gryden lukkes og koges ca 8 minutter på kogetrin I
Afkøl gryden og luk den op. Laksen kan serveres med smeltet smør og drysset med hakket dild eller kold med creme fraiche iblandet hakket dild. |
|
Opskriften er vist 9690 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne