Kogte lakseskiver i trykkoger

Kogte lakseskiver i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lakseskiver
 salt
 peberkorn
 laurbær
1 citron
1 løg
 hakket dild
 evt.½ bæger creme fraiche eller smør
 
Opskrift:
Skyl laksen med koldt vand, dup den tør med køkkenrulle og dryp den med saften af ½ citron. 1 liter vand med salt, laurbærblad, peberkorn og saften fra den anden halve citron bringes i kog i trykkogeren. Lakseskiver lægges i og gryden lukkes og koges ca 8 minutter på kogetrin I

Afkøl gryden og luk den op. Laksen kan serveres med smeltet smør og drysset med hakket dild eller kold med creme fraiche iblandet hakket dild.





karakterer:
Opskriften er vist 9739 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu