Makrel i grønsagssauce i trykkoger
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
|
|
Hæld 1½ kop vand i gryden og læg fisken i.
Tilsæt suppeurterne og krydr godt.
Luk gryden og kog i ca 5 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Jævn saucen med en smørbolle, lad det hele koge hurtigt op og server med drys af persille.
|
|
Opskriften er vist 9322 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne