Kuller med dildsauce i trykkoger
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : |
|
|
Hæld 1½ kop vand i gryden.
Rens fisken, dryp den med citronsaft, salt den let og læg den i den hullede insats.
Dæk fisken med løgskiver og dildgrene og sæt indsatsen på bunden af gryden.
Luk gryden og kog 8-10 minutter.
Afkøl gryden og luk den op. Af fiskefonden, smør, mel og fløde tilberedes en sauce, der smages til med dild og citronsaft. Server med pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 8159 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne