Grundregler for fisk i trykkoger
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Rens fisken, gnid den med eddike eller citronsaft og salt den kort før tilberedningen.
Dæk bunden af gryden med 1-2 kopper vand, og læg fisken på den hullede indsats, oven på trefoden. Fisken kan også vendes i fedtstof i den åbne gryde, førend der spædes med 1-2 kopper væske. Indsatsen kan stilles på trefoden over fisken og fyldes med småtskårne kartofler. Dybfrostfisk: Fileter og små fisk skal ikke tøes op før kogningen. Større fileter saves i portioner, Mendes de er frosne. Store fisk optøes. Fileter, er skal paneres, optøes først. |
|
Opskriften er vist 17411 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne