Schweizer høne i trykkoger
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Schweiz Indsendt : Red : |
|
|
Lad den istandgjorte høne og suppeurter koge i ¼ liter vand i den lukkede trykkoger i ca. 20 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Del hønen i 8 dele.
Tilsæt salt og peber og brun stykkerne i margarine.
Lad finthakkede løg svitse med og drys med mel.
Tilsæt portvin og så meget bouillon, at der bliver en let jævnet sovs.
Til slut irøres tomatpureen.
Luk gryden igen og lad den koge endnu 5 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Server med ris.
|
|
Opskriften er vist 11668 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne