Schweizer høne i trykkoger

Schweizer høne i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 høne
2.5 dl.vand
1 bdt.Suppeurter
 salt
 peber
3 spsk.margarine
3 løg
1 spsk.hvedemel
1 glasportvin
2 spsk.koncentreret tomatpure.
 
Opskrift:
Lad den istandgjorte høne og suppeurter koge i ¼ liter vand i den lukkede trykkoger i ca. 20 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Del hønen i 8 dele. Tilsæt salt og peber og brun stykkerne i margarine. Lad finthakkede løg svitse med og drys med mel. Tilsæt portvin og så meget bouillon, at der bliver en let jævnet sovs. Til slut irøres tomatpureen. Luk gryden igen og lad den koge endnu 5 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 11668 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu