Kogt høne med ris i trykkoger
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : |
|
|
Den rensede og istandgjorte suppehøne sættes over i kogende saltvand.
Luk gryden og kog 25-30 minutter alt efter hønens størrelse.
Afkøl gryden, luk den op.
Tag hønen op og trancher den.
I mellemtiden tilberedes risen i trykkogeren.
Brug lidt af suppen i kogevandet til risene.
Server retten med grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 18850 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne