Kålroulader i trykkoger
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
|
|
Tag bladene af hvidkålen, vask, blancher dem og lad dem dryppe godt af.
Skær bacon i tern og brun dem i den åbne gryde.
Svits hakkede løg til de begynder at tage farve og læg dem i en skål.
Det hakkede kød kommes i skålen sammen med rasp, æg og krydderier og blandes godt.
Læg flere kålblade taglagt over hinanden og fordel farsen herpå.
Rul dem sammen og ombind med bomuldsgarn.
Rullerne vendes i mel og brunes i margarine.
Tilsæt ¼ l. kålvand og krydr med salt og peber.
Luk gryden og kog 5-8 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Saucen jævnes eventuelt.
|
|
Opskriften er vist 15351 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne