Fars i kål i trykkoger

Fars i kål i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille hvidkålshoved
500 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 løg
 lidt opblødt franskbrød
1 æg
 salt
 peber
 paprika
 karry
2 spsk.sennep
0.5 dl.bouillon
 hvedemel
 
Opskrift:
Vask og blancher kålen, lad den dryppe godt af. Bland i mendens det hakkede kød med opblødt franskbrød, hakkede løg, æg og krydderier. Hak hvidkålen fint. Læg nu lagvis hvidkål og fars i gryden. Slut med kål og hæld bouillon over. Luk gryden og kog 10-12 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Læg med en hulske indeholdet over i en forvarmet skål og stil det varmt. Den tiloversblevne suppe jævnes med mel og hældes over retten. Den kan også serveres ved siden af som sauce. Server med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 17387 gange,
og udskrevet 455 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-10 07:56:22
Jeg foretrækker : Rørt kalv og flæsk, laves som gammeldags frikadeller med æg ,salt mælk og lidt mel. Røres godt. Hvidkåkshoved kan enten udhules eller som kåldolmer. Koges så i trykkogeren i en 1/2 time. Smager helt fantastisk .