Fars i kål i trykkoger
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
|
|
Vask og blancher kålen, lad den dryppe godt af.
Bland i mendens det hakkede kød med opblødt franskbrød, hakkede løg, æg og krydderier.
Hak hvidkålen fint.
Læg nu lagvis hvidkål og fars i gryden.
Slut med kål og hæld bouillon over.
Luk gryden og kog 10-12 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Læg med en hulske indeholdet over i en forvarmet skål og stil det varmt.
Den tiloversblevne suppe jævnes med mel og hældes over retten.
Den kan også serveres ved siden af som sauce.
Server med kartofler.
|
|
Opskriften er vist 17500 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jutta - 2009-02-10 07:56:22 Jeg foretrækker : Rørt kalv og flæsk, laves som gammeldags frikadeller med æg ,salt mælk og lidt mel. Røres godt. Hvidkåkshoved kan enten udhules eller som kåldolmer. Koges så i trykkogeren i en 1/2 time. Smager helt fantastisk . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne