Stegte svinehjerter i trykkoger
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : |
|
|
Hjerterne befries for årestammer og vaskes, til alt blodet er fjernet.
Fyld dem med persille, æbler og svesker eller fars.
Luk dem med kødnåle eller bomuldsgarn, når de er fyldte.
Brun hjerterne i den åbne gryde, drys dem med salt og peber og hæld kogende vand ved. Luk gryden og steg i ca. 30 minutter. Afkøl gryden langsomt og luk den op. Jævn skyen og skær hjerterne i skiver. Server hjerterne med vildtsauce og brunede kartofler. |
|
Opskriften er vist 28166 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Jonas Sunde - 2011-12-29 14:20:10 Meget, meget godt og nemt at lave, jeg bruker ikke salt men har ikke salt på hjerterne ved steging eller kogning i men jeg brugede kartofler og ferdig sause som nesten alltids koger lenge, minsdt en time med den ferdi pakke og så sper jeg med kraften fra retten, men har Maggi bulion som krydderi ikke salt før en teskje i kogevannet. Henning - 2011-05-06 09:34:16 Det er dejligt med svinehjerte anonym - 2011-04-26 13:49:35 det smager godt Bente Buchholtz - 2007-03-23 13:06:33 Hurra, endelig en opskrift med trykkoger. Har selv brugt samme opskrift med trykkoger, foruden hvilken jeg aldrig ville kunne nå at lave slow food Frede - 2005-01-01 01:01:01 kanogså laves i stegegryde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne