Okseruller med palmemarv i trykkoger
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Okserouladerne drysses med salt og peber og smøres med sennep.
Beklæd dem med en skive skinke, peberfrugt i strimler og hakket løg.
Læg 1 stykke palmemarv på hvert kødstykke, rul dem sammen og luk med kødnål.
Rulles i mel.
Smelt margarinen i den åbne gryde og brun rullerne godt deri og spæd op med bouillon.
Luk gryden og kog i 15-18 minutter.
Køl gryden af og luk den op.
Smag retten til og jævn om nødvendigt.
|
|
Opskriften er vist 10104 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne