Fyldt kalvebryst i trykkoger
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : |
|
|
Lad slagteren skære en lomme i kalvebrystet og fyld den med følgende fars.
Hakket løg der svitses i 1 spsk. margarine, bacontern og hakket lever, der steges med et par minutter og spædes med madeira.
Bland dette godt med hakket kød og opblødt franskbrød samt krydderier i en skål.
Fyld det i lommen og luk den med kødpinde.
Gnid kødet med salt og peber.
Smelt 1 spsk. margarine i den åbne gryde og brun kalvebrystet på alle sider.
Spæd med suppe og hvidvin.
Luk gryden og kog ca 20 minutter.
Køl gryden af og luk den op.
Jævn med mel og smag til.
|
|
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne