Kalvenyresteg i trykkoger
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve nyresteg Indsendt : |
|
|
Kødet saltes og brunes godt i den åbne gryde.
Spæd med suppe og hvidvin.
Læg tomaten i.
Luk gryden og kog i ca 20 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Smag sovsen til med fløde, jævn den med melet og krydr den.
|
|
Opskriften er vist 8729 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne