Røræg med røget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt mælk, fløde eller vand.
Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet. Server røræggene med skriver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg. |
|
Opskriften er vist 249654 gange,
og udskrevet 3803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Groblednev - 2023-01-12 09:43:44 Virkelig guf for ganen både til røget og gravad laks og røget ål nanna - 2012-01-04 01:54:24 det ser mega lækkert ud og skal have det til frokost imorgen glæder mig mmmmhhhhhhh;D Sarah - 2007-06-17 13:07:38 Super lækker ret, skal bare prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne