Skipperlabskovs i trykkoger
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kød og bacon skæres i små terninger og brunes ganske let i den åbne gryde, sammen med alle grønsagerne der også er skåret i tern.
Krydderierne tilsættes vandet ligeledes.
Luk gryden og kog i ca 7 minutter.
Afkøl gryden hurtigt, luk op og smag retten kraftigt til. Kartoflerne vil sædvanligvis have jævnet retten tilstrækkeligt. Kom en god klat smør i, og drys med hakket persille. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 30930 gange,
og udskrevet 860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer THG - 2022-09-06 17:30:26 7 min???? Jørgen - 2013-02-08 09:14:28 Hvor meget vand skal der tilsættes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne