Kalvegryde i trykkoger
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : |
|
|
Puds kødet pænt af og skær det i ca. 2 cm store tynde skiver med en skarp kniv.
Brun fedtstoffet i den åbne gryde og læg kødet i.
Vend det hurtigt, det skal ikke brunes, kun få en hvidlig overflade.
Kom det hakkede løg i og svits det med et øjeblik.
Drys mel over.
Spæd med hvidvin, evt. lidt champignonvand eller suppe.
Smag til med salt og peber og kom champignonerne i.
Luk gryden og kog ca 6 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
|
|
Opskriften er vist 16810 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne