Grundregler for kødretter i trykkoger
Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes først i fedt eller margarine i den åbne hurtigkoger ved middelvarme.
Tilsæt 1-2 kopper vand, suppe eller vin. Sovsen jævnes lige før servering. Stegetiderne retter sig efter kødets tykkelse og kvalitet. Kødstykkerne bør ikke veje mere end 5-700 g. det er bedre at stege 2 mindre stykker end et stort, da mørningen bliver mere ensartet. Dybfrostkød: Kødstykker, der skal steges, bør i det mindste være halvt optøede, hakket kød helt optøet. Suppekød sættes frosset over i koldt vand og kogetiden forlænges med 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 32798 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne