Chow-chow i trykkoger
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i firkanter og brunes i den åbne gryde.
Krydderier og kogende vand tilsættes.
Luk gryden og kog ca 5 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben.
Jævn med melet.
Retten skal være meget krydret.
Server løse ris eller kartoffelmos til.
|
|
Opskriften er vist 23515 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2012-03-29 11:31:06 Hvordan kan man skrive den er uden mælk og hvede når der er margarine i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne