Karrygryde i trykkoger

Karrygryde i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.magert flæskesmåkød
45 g.margarine
3 løg
3 dl.vand
25 g.hvedemel
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Kødet skæres i firkanter og brunes i margarinen i den åbne gryde. Tilsæt karry og herefter de hakkede løg. Når det er svitset lidt, hældes kogende vand og salt på. Luk gryden og kog ca 5 minutter. Afkøl gryden hurtigt og åben. Jævn skyen med melet. Smag til med krydderier og tilsæt kulør. Server retten med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 19826 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-28 13:56:56
karrygryde - men under indgridienser står der ikke noget om karry ???