Karrygryde i trykkoger
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i firkanter og brunes i margarinen i den åbne gryde.
Tilsæt karry og herefter de hakkede løg.
Når det er svitset lidt, hældes kogende vand og salt på.
Luk gryden og kog ca 5 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben.
Jævn skyen med melet.
Smag til med krydderier og tilsæt kulør.
Server retten med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 19826 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer k.j - 2014-06-28 13:56:56 karrygryde - men under indgridienser står der ikke noget om karry ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne