Pikant risgryde i trykkoger
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
I den åbne gryde svitses risene i olivenolien.
De hakkede løg, skinke, oliven syltet paprika, champignon og persille kommes i.
Spæd med 1-1½ glas hvidvin.
Fyld op med vand til risen er dækket.
Tilsæt 1 bouillonterning og luk gryden og kog i 8-10 minutter.
Luk gryden op.
Server retten med grillede cocktailpølser og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 14844 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne