Serbisk risret med svampe i trykkoger
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Serbien Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet skæres i terninger og brunes let i den åbne gryde.
Risene hældes i og svitses med, til de bliver klare, hvorefter der spædes op med bouillon eller vand.
Grønne ærter, svampe, tomatpure, salt og peber blandes i.
Gryden lukkes og koges i ca 8 minutter.
Afkøl hurtigkogeren og åben den.
Server med grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 13472 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne