Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lad smørret smelte i den åbne hurtigkoger og kom løgene der er skåret i tynde skiver, i.
Drys med mel og lad det svitse, til det begynder at tage farve.
Rør smørbollen glat og smag til med salt, peber og lidt paprika.
Luk hurtigkogeren og kog i 2-3 minutter.
Afkøl hurtigkogeren og åben den.
Hæld suppen op i store suppekopper og læg ristede franskbrødsskiver på, drys rigeligt med revet ost og brun det et øjeblik i ovnen eller under grill.
Tips: Denne franske specialitet er også god som natmad. |
|
Opskriften er vist 17808 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne