Skaldyrsuppe med parmasanchips
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Højtid: Påske Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Chipsene bages først
Drys den revne ost ud i tynde runde pletter og bag dem 3 min ved 220 grader.
Muslingerne skrubbes, Jomfruhummerne flækkes på langs og rejerne pilles Grøntsagerne skæres i små tern. Flæk chili og fjern kerner og skæres i små strimler, hak hvidløgsfeddene. Alle grøntsager svitses i smørret i 2 min tilsæt vinen og lad det koge op i ca 10 min. Tag muslingerne op og kasser de uåbnede. Væden koges ind til det ½ og fløden tilsættes smages til med salt og peber. Jomfruhummerne tilsættes og koger med i 3 min inden rejerne tilsættes. Læg muslingerne tilbage i suppen og varm forsigtigt uden at koge. Server de sprøde ostechips til. |
|
Opskriften er vist 14715 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne