Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger

Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olie eller margarine
 
 sæsonens grønsager f.eks selleri hvidkål blomkål grønne bønner og lignende
1 løg
2 gulerødder
1 porre
1 fedhvidløg
2-3 tomater
50 g.bacon
50 g.småtskåren spaghetti
2 l.vand eller suppe
1.25 dl.hvidvin
 revet ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Olien og baconen, der er skåret i strimler, varmes i gryden. De grovhakkede grønsager, flåede tomater (uden kerner) og det pressede hvidløgsfed svitses med. Det hele krydres med salt peber og spædes op med suppe, vand og hvidvin og koges op. Tilsæt spaghetti og luk gryden. Kog i 8-10 minutter. Afkøl gryden hurtigt og åben den. Suppen smages til. En minestrone skal være ret tyk, den bliver ofte også serveret som et selvstændigt måltid. Server revet ost til.





karakterer:
Opskriften er vist 24560 gange,
og udskrevet 640 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-16 17:20:05
skal den jævnes for at få den tyk