Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Olien og baconen, der er skåret i strimler, varmes i gryden.
De grovhakkede grønsager, flåede tomater (uden kerner) og det pressede hvidløgsfed svitses med.
Det hele krydres med salt peber og spædes op med suppe, vand og hvidvin og koges op.
Tilsæt spaghetti og luk gryden.
Kog i 8-10 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben den.
Suppen smages til.
En minestrone skal være ret tyk, den bliver ofte også serveret som et selvstændigt måltid.
Server revet ost til.
|
|
Opskriften er vist 24424 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Henny - 2007-02-16 17:20:05 skal den jævnes for at få den tyk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne