Grundregler for kogning af suppe i trykkoger
Indsendt : |
|
|
Suppe koger ikke ind, da der ingen fordampning sker i en trykkoger.
Fyld aldrig trykkogeren mere end 2/3 op.
Har de brug for større portion, kan man senere fylde efter med kogende vand.
Lad først indholdet koge op et par gange under omrøring, førend de lukker gryden.
Suppen er da mindre tilbøjelig til at bruse op.
Varm kraftigt op, og reguler sådan at kontrolstiftens 2 rille kun lige kan skimtes under kogningen.
|
|
Opskriften er vist 28992 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne